Hodnota poistných fondov Slovenskej poisťovne vlani prevýšila 24 mld korún - Hajko, J.
Slovenská poisťovňa, a.s. Bratislava je inštitúciou s dominantným postavením na slovenskom trhu. Jej postavenie sa však postupne zmenšuje. Neúspešné pokusy úplne sprivatizovať Slovenskú poisťovňu. Znižovanie zisku. Základný rezervný fond a fond rezerv poistného. Umiestnenie voľných finančných prostriedkov Slovenskej poisťovne.