Imidž poisťovne pre ľudí
Reklamná kampaň Českej poisťovne Slovensko, a.s. Bratislava. Direct marketing v životnom poistení. Cieľová skupina zákazníkov. Inzercia v médiách. Tvorba reklamy a imidžu poisťovne.