Odpovědnostní pojištění motorových vozidel: quo vadis. 2 - Vostatek, Jaroslav
Zodpovednostné poistenie motorových vozidiel v USA a v Európe. Legislatíva je v každom štáte iná (v USA - liberálna, v EÚ - snaha o zjednocovanie právnych úprav). Koncepcia reformy zodpovednostného poistenia v ČR. Problematika poistného.