Slovenská poisťovňa, a.s., na poistnom trhu Výsledky za rok 1995 - Babincová, Soňa
Vývoj poistného trhu v r. 1995. Vedúce postavenie Slovenskej poisťovne, a.s. Hospodárske výsledky za r. 1995: poistné, výška výplat poistných udalostí, nárast poistných fondov, vklady do majetkových účastí, zaistenie, zábranná činnosť (ochrana životného prostredia atď.). Sponzorská činnosť Slovenskej poisťovne.