Slovenská poisťovňa, akciová spoločnosť - Bukovská, E.
Základné informácie o činnosti a manažmente Slovenskej poisťovne, a.s. - najvýznamnejšej finančnej inštitúcii na Slovensku. Životné poistenie. Poistenie majetku. Poistenie motorových vozidiel. Záchranný systém Slovakia. Sponzorstvo. Prijaté poistné. Podiel na poistnom trhu. Nový informačný systém.