Doplnkové dôchodkové poistenie zamestnancov - Mravíková, Z.
Zákon NR SR č. 123/1996 Z. z. o doplnkovom dôchodkovom poistení zamestnancov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Komentár k zákonu o doplnkovom poistení. Prehľad právnych predpisov súvisiacich s vykonávaním doplnkového dôchodkového poistenia k 1. 6. 1996.