Prevencia je oveľa lacnejšia - Hlad, František
Pracovná neschopnosť pre chorobu a úraz za r. 1995 v SR. Nemocensky poistení pracovníci. Ukazovatele pracovnej neschopnosti pre chorobu a úraz a pre mimopracovné úrazy. Práceneschopnosť žien. Zdravotné zabezpečenie.