Starší majú čo závidieť mladým Penzijné poisťovne budú prijímať príspevky najskôr až v budúcom roku - Krištofičová, Dagmar
Zmena systému dôchodkového zabezpečenia na systém dôchodkového poistenia. Návrh Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR a Ministerstva financií o platbách dôchodkov v r.1997. Garancia dôchodkového poistenia. Zmena výpočtu dávok sociálneho zabezpečenia. Doplnkové dôchodkové poistenie. Hospodárenie dôchodkovej poisťovne a jej investície do cenných papierov. Príspevky, ktoré sa zamestnanec rozhodne ukladať na doplnkové poistenie. Prínos dôchodkového poistenia zamestnávateľom.