Ekológia a environmentalistika na vysokých školách v SR - Konrád, V.
Možnosti štúdia základných alebo aplikovaných ekologických a environmentálnych odborov na slovenských vysokých školách. Charakteristika jednotlivých študijných odborov na vysokých školách. Vedecká výchova a postgraduálne štúdium.