Ekobiznis
Z obsahu sekcie Trendu: Prehľad ekonomických nástrojov v tvorbe a ochrane životného prostredia. Slovenská voda je na európske pomery kvalitná. Záujmy priemyslu a ochrany prírody možno zosúladiť. Obchodovanie s emisiami oxidu uhličitého je šancou aj pre slovenské podniky. Biopotraviny sa stali významnou súčasťou slovenského exportu. Zatepľovanie bytov.