Kvalitní recyklace aut - Vítek, M.
Predmetom projektu Q-REC v európskom programe COPERNICUS je systémová koncepcia vysoko kvalitnej recyklácie starých a poškodených áut. Na riešení sa podieľajú firmy z Nemecka, V. Británie, Poľska a ČR. Východiská a ciele programu Q-REC. Doterajšie výsledky. Technologické, ekonomické a informačné aspekty projektu.