Systémy managementu životního prostředí a jakosti - podobnosti a rozdíly - Hnátek, J.
Proces zavádzania ekologicky orientovaného systému manažmentu vo firmách. Systémy EMS - Environmental Management Systems. Súčasný stav návrhov medzinárodných noriem ISO pre systémy EMS. Predpoklady pre audit EMS, požiadavky kladené na audítorov. Prínosy EMS pre firmu. Problémy, ktoré sa pri zavádzaní EMS vyskytujú. QMS - Quality Management Systems - normy rady ISO 9000. Podobnosti a rozdiely medzi QMS a EMS.