Príspevok k teórii obchodných činností - Mariaš, Miroslav
Možnosti aplikovania exaktnej matematickej vedy pri vývoji informačných produktov, na realizáciu obchodných činností prostredníctvom výpočtovej techniky. Teória počítačovej integrácie obchodných činností (model tovaru, model obchodných činností). Počítačová integrácia obchodných činností.