Moderní metody simulace - Daněk, J.
Úloha simulačných metód v procese meniacich sa podmienok. Princípy simulácie. Vytvorenie príslušného simulačného programu. Charakteristika moderného simulačného programu pre simuláciu systému diskrétnych udalostí. Využitie simulácie.