Energetická koncepcia Slovenskej republiky do r. 2005 - z hľadiska životného prostredia - Bilický, P.
Energetická koncepcia SR do r. 2005. Príspevok energetiky k celkovej produkcii oxidu uhličitého. Záväzky a prijaté dohody v oblasti ochrany ovzdušia. Metodika výpočtu emisií. Vplyv energetiky na životné prostredie.