Obnoviteľné energetické zdroje a možnosti ich využívania v SR - Slaninka, B.
Využívanie obnoviteľných zdrojov v SR. Využitie potenciálu slnečnej, vodnej, veternej a geotermálnej energie na Slovensku. Využitie ďalších zdrojov energie: biomasy, drevnej hmoty, poľnohospodárskych prebytkov a odpadov, bioplynu, kalového plynu, skládkového plynu.