Bariéry rozvoja strojárstva upevňujú zablokované finančné toky - Staněk, Peter
Príležitosť revitalizácie strojárskych podnikov v SR. Prekážky oživenia strojárstva. Slovenské komerčné banky odmietajú poskytnúť úvery podnikom. Exim banka s komplexnou ponukou služieb by urýchlila pohyb financií. Do revitalizácie treba zapojiť aj komerčné banky. Odbytové siete v zahraničí.