Bude z Považia hladová dolina? - Tokárová, L.
Požiadavky odborárov zo Závodov ťažkého strojárstva v Dubnici nad Váhom, adresované vláde Slovenskej republiky po zhoršení situácie v podniku r. 1995. Opatrenia na ozdravenie situácie. Protesty proti prepúšťaniu pracovníkov.