Ožijú výrobné pásy bývalých slovenských zbrojoviek?
Štátom riadené konverzné programy zaznamenali len 9-percentný prírastok výroby. Charakteristika výrobnej základne organizácií DMD Group. Prudký pokles produkcie zbraní a recesia strojárskej civilnej výroby. Plánované oblasti realizácie bývalých zbrojoviek. Nové projekty DMD holding. Stav zadlženosti niektorých spoločností DMD Group.