Strojárstvo
Z obsahu sekcie: Najväčšie strojárske podniky Slovenska. Rozhodujúcu úlohu v štrukturálnej adaptácii má zohrať strojárstvo. Ožijú výrobné pásy bývalých slovenských zbrojoviek? Od rysovacej dosky k expertným systémom. Perspektíva slovenského automobilového priemyslu je v napojení na veľké svetové firmy. Vyše polovice obratu ŽĎAS tvorí export. Kvalita a marketing - piliere strategického napredovania.