Úspešnú dcéru trápia problémy - Oujezdská, L.
Konateľ ZŤS DIMEX, s.r.o. Dubnica nad Váhom Ing. Milan Kňazek o zámeroch dcérskej spoločnosti akciovej zamestnaneckej spoločnosti Ťažké strojárstvo, ktorá vznikla r. 1993 na pôde známeho strojárskeho podniku Závody ťažkého strojárstva v Dubnici nad Váhom.