Po pretrvávajúcom nepriaznivom vývoji očakáva OTF aj v tomto roku stratu takmer 100 miliónov korún - Kuča, Š.
Oravská televízna fabrika, a. s., Nižná hospodári so stratou. Snaha zastaviť nepriaznivý vývoj znižovaním nákladov a presunom výroby do spoločných podnikov so zahraničnými partnermi. Hospodárske ukazovatele OTF v r. 1993, 1994 a 1995.