Čaj je obchodný artikel i osvieženie - Bažány, V.
Riaditeľ firmy Bavex Hrnčiarovce (jej presný názov je Viera Bažányová - Bavex, baliareň potravín) Ing. Vít Bažány o vzniku a činnosti baliarne čajov a potravín. Najširší sortiment čajov v Slovenskej republike. Postup pri dodávkach a balení čaju od pestovateľov k spotrebiteľovi.