Prepadnú sa bratislavské električky? 1 - Tokárová, L.
Havarijný stav kanalizácie v hlavnom meste SR Bratislave. Odkladanie opráv, rekonštrukcií a výmen kanalizačnej siete pre nedostatok finančných prostriedkov. Nekvalitná práca v minulosti príčinou hrozby havárií v bratislavských uliciach.