Defining and operationalising family farming - the view of a sociologist - Djurfeldt, G.
Problém tvorby ideálnej definície rodinnej farmy. Rozvoj a budúcnosť rodinných fariem. Komparatívne a dlhodobé štúdie agrárnej štruktúry. Pohľad sociológov na rodinné farmy.