Príspevok k oceňovaniu hotela - Sládek, Gustáv
Postupy vyjadrovania trhovej ceny hotela v trhových podmienkach transformujúcej sa ekonomiky na Slovensku. Cena hotela v trhových podmienkach. Základné ukazovatele, ktoré chce kupujúci poznať a analyzovať. Problémy oceňovania hotelov na Slovensku.