Aplikace základních zákonitostí v podnikatelské praxi - Bartes, František
Stratégia konkurenčného boja firmy. Základné zákonitosti úspešného vedenia konkurenčného boja, ich analýza. Porovnanie Samurajských princípov podnikateľskej stratégie so základnými zákonitosťami úspešného vedenia boja.