Cesty k vyšší produktivitě. 5 Přínosy totálně produktivní údržby - Mašín, Ivan
Údržba strojov a zariadení ako významná oblasť pri zvyšovaní produktivity a znižovaní nákladov. Obsah pojmu totálna produktívna údržba (Total Productive Maintenance - TPM). TPM - jej princípy a prínosy pre celkovú (totálnu) produktivitu. Definície TPM. Ciele TPM. Prínosy TPM k znižovaniu strát.