Devätnásť stupňov k úspechu. Produkt a konkurencia - Švač, V.
Praktické rady podnikateľom pri podnikaní so zahraničím. Testovanie domáceho trhu. Produkt v domácej konkurencii. Produkt a trh. Prispôsobenie produktu tej-ktorej krajine. Malý test na overenie si možností exportovateľnosti produktu.