Fabrika so sladkým srdcom a tradíciou Vo výrobe roksových lízaniek patrí Figaro Trnava medzi svetovú špičku - Holík, V.
Vznik a vývoj spoločnosti Figaro Trnava. Predmet výroby. Obchodné ciele. Hlavní dodávatelia základných surovín.