Na muške majú zisk - Holík, V.
Činnosť spoločnosti Slovenské energetické strojárne Tlmače. Zmeny za posledných šesť rokov. Obchodno-finančné plánovanie spoločnosti. Výrobný program. Revitalizačný program.