Od problémov k prosperite - Sotník, Alexander
Výrobný program firmy Podravka Koprivnica. Marketingové princípy firmy. Kontrola výrobného procesu. Centrum pre výskum potravín. Zákazníci firmy. Výrobky firmy. Rozhovor s Z. Majdančičom, predsedom správnej rady koncernu Podravka o privatizácii podniku.