Plánovanie v reklame a marketingu: dva modely, ktoré hýbu dnešným svetom - Lechnický, Milan
Plánovanie v reklame - inside-out plánovanie. Kaskádový prístup v inside-out plánovaní. Vytvorenie marketingového mixu. Plánovací proces.