Podnikateľský projekt - predpoklad dlhodobého úspechu v podnikaní - Porvazník, J.
Čo je podnikateľský projekt, jeho formy a zameranie. Otázky vypracovávania podnikateľského projektu. Obsah podnikateľského projektu nových aktivít. Marketingová časť a ekonomická časť podnikateľského projektu. Podnikateľský projekt pre kúpu existujúceho podniku. Podnikateľský projekt na získanie franchisu. Prezentácia podnikateľského projektu. Praktické rady.