Príležitosti na trhu
Predstavenie nových obchodných spoločností, ktoré sa objavili na slovenskom trhu. Činnosť, výrobný program a marketing spoločnosti Kresten Q, s.r.o. a Lybar Slovensko, a.s. Piešťany.