Reálne podnikateľské plány - reálne peniaze - Gozora, Vladimír
Riaditeľ Poradenského, informačného a vzdelávacieho centra - záujmového združenia Prevádzkovo-ekonomickej fakulty VŠP Nitra doc. Ing. Vladimír Gozora, CSc. o možnostiach pôdohospodárov čerpať výhodné úvery za výhodné úrokové sadzby. Štruktúra podporných finančných programov rozvoja poľnohospodárskej a potravinárskej výroby.