Stanovy Združenia podnikateľov Slovenska
Novelizované znenie stanov schválené 11.5.1996. Vznik a registrácia ZPS, pôsobnosť a ciele, členstvo, práva a povinnosti členov, organizačná štruktúra a orgány, snem ZPS, generálna rada ZPS, prezident, dozorná komisia, generálny sekretár a Sekretariát GR ZPS, majetok a hospodárenie ZPS.