Úspech upiekli z domácich surovín a kvalitných receptov - Holík, V.
Činnosť spoločnosti Pečivárne Sereď. História spoločnosti. Výrobný program. Postavenie na trhu. Vývoz do zahraničia. Inovačný proces. Hlavní dodávatelia surovín. Obaly. Distribúcia výrobkov.