Co je BPR? - Business Process Reengineering
Využívanie informačných technológií v manažmente. Nový prístup využívajúci IT k zmene manažmentu a štrukturovaniu organizácie sa nazýva reengineering podnikateľských procesov - BPR (Business Process Reengineering). Štyri zásady reengineeringu. Hlavné ciele strategického plánovania IT. Úloha BPR pri budovaní informačnej architektúry. Rozdelenie metodológie pre vývoj informačných systémov do troch kategórií: funkčne, dátovo a objektovo orientovanej. (Journal of Systems Management 1995, č.12, s.30-35).