Co znamená koučování. 1 - Dědina, Jiří
Koučovanie (coaching) ako relatívne nová metóda personálneho rozvoja a zvyšovania kvalifikácie - zvlášť vedúcich pracovníkov. Metodika koučovania. Ciele koučovania. Analýza personálnej situácie v podniku. Výber vedúcich pracovníkov pre koučovanie. Odlišnosti individuálneho koučovania od klasického poradenstva.