Controlling: nástroj efektivního řízení podniku. 1 - Kymlička, P.
Využívanie západných poznatkov o riadení podniku v českých firmách. Controlling ako nástroj, ktorý by mal priniesť väčšiu prehľadnosť do vnútropodnikovej ekonomiky. Výklad pojmu controlling. Vytváranie samostatného okruhu manažérskeho (nákladového) účtovníctva. Úloha controllingu v oblasti nákladov.