Deset principů reengineeringu - Truneček, Jan
V teórii a praxi súčasných podnikov predstavuje reengineering pomerne ucelenú avšak pojmovo a obsahovo dosiaľ nezjednotenú koncepciu podnikového riadenia. Predmetom reengineeringu je zásadná a radikálna prestavba (redesign) podnikových procesov za účelom skokového zdokonalenia výkonnosti v prostredí spoločnosti znalostí. Formulácia 10 základných princípov reengineeringu.