Jak realizovat náročné cíle? - Hřebíček, J.
Začínajúce strategické myslenie v podnikoch a firmách, ktoré majú za sebou začiatky svojho podnikateľského vzostupu. Čo je nutné urobiť pre dosiahnutie strategických cieľov - znázornenie na myšlienkovej mape č.1. Význam ľudských zdrojov pre dosiahnutie prosperity firmy - myšlienková mapa č.2. Pri využití organizačno-technických, ekonomicko-právnych zdrojov je efektívna tvorba stratégie daná priamym využitím marketingových a ľudských zdrojov. Názorný príklad.