Japonské metody řízení v britských podnicích - Souček, Zdeněk
Overovanie fungovania japonských metód riadenia v niektorých európskych podnikoch konkrétne v troch japonských podnikoch s výrobnými závodmi vo V. Británii. Stratégia firmy Yamazaki Mazak (Worchester), Rikoh (Tellford) - základné princípy podniku. Cummings (Wellshpool) - spolupráca s dodávateľmi.