Kaizen v našich podmínkách - Řeháček, P.
Uplatňovanie japonskej koncepcie kaizen - t.j. spôsobu ako zvýšiť výkonnosť priemyselného podniku v nejaponských podmienkach. Základné predpoklady implementácie kaizen v podniku.