Krizové řízení v českých podmínkách - Mikušová, M.
Význam pojmu krízové riadenie v súčasnej praxi českých podnikov. Definícia krízy. Tri úrovne znakov úpadku podniku. Špecifiká podnikateľského prostredia určujúce charakter potenciálnych kríz. Krízová situácia.