Nová filozofie řízení korporací - Truneček, Jan
Dopady súčasnej transformácie spoločnosti na filozofiu riadenia. Formovanie spoločnosti znalostí. Premena firiem na organizácie založené na znalostiach (knowledge organization). Nová filozofia riadenia korporácií formujúca sa v znalostných spoločnostiach - zásadné zmeny v organizácii práce, rozhodujúca rola informačných technológií, nový prístup k strategickému riadeniu. Nové podnety manažmentu (fraktálová firma, štíhla výroba). Flotilová organizačná štruktúra, améba.