Reengineering: Jednodušeji to už snad nejde
Reengineering - spôsob uplatňovania radikálnych a neobvyklých zmien v podniku. Aplikácia zásad reengineeringu v rakúskej firme Austria Email. Nová organizačná štruktúra. Vytvorenie nových skupín okolo procesu. Nástup pre aplikáciu tzv. fuzzy techniky v logistike. Štýl riadenia a motivácia. Nový plánovací systém.