Současnost a budoucnost řízení českých podniků - Hroch, V.
Problematika riadenia podnikov a hlavné svetové trendy a špecifiká českého prostredia s dôsledkami pre podnik a jeho manažment. Prognostické závery pre podnikovú sféru. Východzia filozofia. Svetové trendy a české prostredie. Priority pre podnik - marketing a personálna práca. Budúcnosť riadenia podnikov.