Současné problémy systémové integrace - Voříšek, J.
Rekapitulácia vzniku a najnovšieho vývoja systémovej integrácie a hlavné smery zmien v jej chápaní. Príčiny vzniku systémovej integrácie. Úskalia tejto relatívne novej disciplíny v ČR a nové služby na trhu z hľadiska odberateľa (užívateľa) a z hľadiska dodávateľa, t.j. systémového integrátora.